• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
  • {{sprakVariabler[s.stegnavn]}}
{{sprakVariabler["InnloggingWizardKreverInnlogging"]}}: {{sprakVariabler["InnloggingWizardValgfriInnlogging"]}}: {{sprakVariabler["SkjemaNavn"]}}
  • {{sprakVariabler['InnloggingWizardTooltip' + innlogging.InnloggingsTooltip]}}

{{sprakVariabler['LoggInnEpost']}}

{{sprakVariabler['InnloggingWizardTooltipEpost']}}

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*{{sprakVariabler["EpostIkkeRegistrert"]}}

{{sprakVariabler["InnloggingWizardKodeIEpost"]}}

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

{{sprakVariabler["AktiveringEpost"]}}

{{sprakVariabler["KontoAktivert"]}}

{{sprakVariabler["AktiveringsLenkeUgyldig"]}}

Nettlesersesjonen er utløpt, og utfylling som ikke er lagret kan være tapt. Vennligst last siden på nytt for å fortsette på skjemaet.

Steg

Skjemautfylling

Sommer i Vadsø 2020

I uke 28 og 29 sommeren 2020 arrangerer Vadsø kommune aktiviteter for barn mellom 8 – 12 år (de som skal begynne i 4. til 7. klasse til høsten). Aktivitetene vil foregå f.o.m. mandag t.o.m. fredag fra klokken 09:00 – 15:00. Tilbudet er GRATIS, og man kan melde barnet sitt på èn av ukene, eller begge! Ved veldig stor pågang kan det hende vi må begrense plassene til èn uke pr. barn. Dere vil motta svar på påmelding pr. e-post, det er derfor viktig at all personalia fylles ut i skjema under.

Vi kommer til å benytte Fossen skole og området rundt som base begge ukene, men aktivitetene vil foregå rundt omkring i Vadsø og nærområdene. Vadsø kommune dekker også bespisning for alle dagene. Det barna trenger å ha med selv er kun godt humør og klær etter vær og aktivitet. Detaljert timeplan for ukene vil bli sendt ut til de påmeldte pr. e-post.

Uke 28: Naturen i og rundt Vadsø; vi håper på godvær og planlegger å være mye ute på tur og å oppleve mangfoldigheten i naturen vår. Aktivitetene vil foregå både til fjells og ved vann. Det vil også være noen innendørsaktiviteter, blant annet kino og basseng, slik at barna også får litt kulturelle innslag mellom turene.


Uke 29: Kultur og aktivitet i Vadsø; denne uken skal vi fokusere på hva Vadsø har å by på av kulturelle innslag både i regi av kommunen og via andre aktører. Det vil bli basseng, kino, aktiviteter på Ungdommens hus, museumsbesøk, gårdsbesøk med mer.

Hjelp
Lukk
  1. Klikk på Hjelpesymbol der du trenger hjelp til utfyllingen.
  2. Skjemaet lagrer svarene underveis i utfyllingen. Hvis du velger å avbryte ved f.eks. å lukke nettleservinduet eller trykke på Avbryt-knappen og deretter bekrefter at du vil avbryte utfyllingen, vil all informasjon bli borte.
  3. Ingenting sendes inn før du selv ber om det, ved å velge Send inn-knappen. Den kommer fram etter at opplysningene er kontrollert og godkjent på oppsummeringssiden.

Bruk og utfylling

Klikk på hjelpesymbolene for informasjon om utfylling.

* Betyr obligatorisk for utfylling

Etter 20 minutt uten aktivitet kan utfylling av skjema gå tapt.

Klikk på Hjelp øverst til høyre for generell hjelp om skjema.
Vennligst vent...

Loader

Skjemaeier: Vadsø kommune
Telefon: 78 94 23 00
E-post: postmottak@vadso.kommune.no